December 5, 2020

Sipovic: "Ma bucur ca lumea din Ploiesti nu a uitat de mine"

Dupa Cristi Vlad si Danut Enescu, un alt fost jucator al Petrolului a raspuns afirmativ invitatiei noastre de a ne spune povestea lui de Petrolist. Un fundas central inalt si bataios care, desi nu a stat nici macar un sezon intreg la Petrolul, a reusit sa ramana in inimile si in mintea suporterilor.

Interviului i-am adus doar mici corecturi pentru ca felul in care scrie in romana invitatul nostru, desi nu a stat foarte mult in Romania, pentru mine a fost o surpriza placuta.

Poetul din peluza: Sipo multumesc ca ai acceptat sa stai de vorba cu noi. In inimile multor petrolisti ti-ai castigat un loc prin atitudinea ta si daruirea cu care jucai. Cum te-ai simtit la Petrolul?
Enes Sipovic: Ma bucur cand aud ca lumea din Ploiesti nu a uitat de mine. 6 luni in care am stat la Petrolul m am simtit foarte foarte bine. Suporteri ma au primit foarte bine si fiecare secund petrecut in teren am incercat sa nu dezamagesc pe lupi galben.

Poetul din peluza: Esti unul dintre putinii fotbalisti care au apucat sa joace pe noul stadion. Cum se vedea de pe teren atmosfera din peluza?
Enes Sipovic: Cand iesi pe terenu Ilie Oana si joci in fata 15 000 de suporteri care sa aud ca unu iti sa ridica parul de pe piele si abia astepti sa dai maxim pt ei…te simti MARE.

Poetul din peluza: Care a fost cel mai frumos moment al tau la Petrolul?
Enes Sipovic: Cel mai frumos moment al meu la Petrolul a fost cand am ajuns acolo si am fost o parte de religia Petrolul. Cand esti Petrolist fiecare moment e frumos.

Poetul din peluza: Pentru multi dintre noi a fost un soc plecarea ta de la echipa. Ce ti s-a spus cand ai plecat?
Enes Sipovic: Si pentru mine a fost un soc o decizie pe care nu am asteptat. Am dorit foarte mult sa raman tot sezonul acolo sa ajut cat pot ca Petrolul sa ramane in Liga 1. Domnul Rachita pe care eu apreciez foarte tare imi a spus ca pentru returul de campionat nu are nevoie de jucatori impromuti si sa terminat asa…

Poetul din peluza: Daca in viitor ai mai avea oferta, te-ai reintoarce?
Enes Sipovic: Eu am plecat de la Petrolul dar Petrolul din mine nu. Si daca mai aveam sansa sa ma intorc acolo o sa fac mare placere.

Poetul din peluza: Un gand pentru suporterii Petrolului asa de incept de an?
Enes Sipovic: In primul rand il doresc sarbatore fericit si la multi ani tuturor lupi galbeni sa fiti sanatosi fericiti si bucurosi..sa sustineti echipa si la bine si la rau.. si sa nevedem in vitorul apropiat.

Din fericire ne vom revedea cu Sipo in viitorul apropiat dar din pacate in calitate de adversari. E ciudat lucru sa vezi cum oameni din afara Romaniei care au stat doar 6 luni la club sunt mai Petrolisti decat multi ploiesteni cu acte in regula. Chiar daca joaca la o adversara de-a noastra Enes si-a castigat definitiv respectul meu atat prin evolutiile sale din cele 6 luni cat a stat la noi dar si prin acest interviu care, desi e scris cu cateva greseli de ortografie (pe care intentionat le-am lasat asa -pentru ca le vad zilnic pe facebook si la multi romani) e 100% corect din punct de vedere atasament fata de ceea ce inseamna Petrolul.

 

Citeste si:

Octav: “Respectul intre grupuri o sa apara o data cu maturizarea membrilor”

Ca de la suporter la suporteri. “Sa dam drumu’ la viata!”

Ca de la suporter la suporteri -Nea Mihai despre Petrolul si suporterii sai

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!