July 30, 2021

Cristi Vlad: "Mi-a placut ideea de a reinvia spiritul Petrolului"

Dornic si eu, ca mare parte dintre voi de o poveste de Petrolist de calibru am decis sa il abordez pe Cristi Vlad. Amabil ca de fiecare data cand vine vorba de Petrolul, acesta a raspuns intrebarilor noastre.

Poetul din peluza: Cristi te salut si iti multumesc ca ai acceptat invitatia noastra. Esti singurul petrolist din echipa care in 1999 administra Stelei unul dintre cele mai categorice esecuri. Eram mic pe atunci dar meciul ala mi-a ramas in minte. Stiu ca in acel 5-1 de la Ploiesti ai si marcat, ce sentiment ai trait la gol?

Cristi Vlad: Salut. Is onorat sa vorbesc despre Petrolul. Cu cea mai mare placere. N-as mai putea spune cu exactitate ce am simtit atunci… insa pot spune ce simt acum MANDRIE. si satisfactia ca am invins categoric Steaua.

Poetul din peluza: De asemenea ai fost unul dintre jucatorii care au pus umarul la ascensiunea Petrolului, motiv pentru care ti-ai castigat respectul nostru. Ce te-a determinat sa revii intr-un moment in care altii nu stiau cum sa plece mai repede de la club?

Cristi Vlad: Mi-a placut ideea de a reinvia SPIRITUL PETROLULUI. si pentru ca aveam de platit o datorie morala fata de acest club. imi place sa cred ca am reusit.

Poetul din peluza: Care este cea mai frumoasa amintire a ta legata de Petrolul?

Cristi Vlad: Victoriile contra Stelei

Poetul din peluza: Dar cel mai greu moment pe care l-ai trait ca Petrolist?

Cristi Vlad: Cand mi a fost retrasa banderola. Si neimplinirea de a nu evolua pe ILIE OANA in Liga 1 intr un meci oficial pentru PETROLUL.

Poetul din peluza: O intrebare care ne macina pe toti: Crezi ca putem lua Cupa anul acesta?

Cristi Vlad: Avem puterea sa o facem.sunt siguri ca multi dintre noi adorm cu gandul la meciurile cu Otelul si la finala… sper ca revelionul nostru sa fie pe 1 iunie pe NATIONAL ARENA.

Poetul din peluza: Un mesaj de inceput de an pentru Lupi?

Cristi Vlad: Sa fim uniti.. sa fim o FAMILIE… exact ca atunci in liga III . le mai transmit respectul meu. am jucat pentru ei, pentru club si pt familia mea.

Multumim frumos Cristi. Cu siguranta acest interviu va bucura multi Petrolisti adevarati. Iti dorim si noi sanatate si multe impliniri pe toate planurile si sa speram ca ne vom bucura impreuna ca niste copii de ziua copilului. Sa speram ca anul asta Revelionul nostru va fi pe 1 iunie. Sa vina Cupa la Ploiesti!

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!