January 18, 2021

Ca de la suporter la suporteri -Mondialu' despre ce inseamna sa fii departe de echipa

Dupa interviurile cu Adrian Popescu si nea Mihai, avem un alt suporter al Petrolului care ne povesteste amintirile lui despre Petrolul. Astazi Mondialu ne descrie ce inseamna sa vezi Petrolul din afara tarii

Poetul din peluza: Ce inseamna pentru tine Petrolul?
Mondialu: Cred ca cel mai bine “simtirea” mea fata de Petrolul este incadrata perfect in ceea ce a spus odata Porcu'(Dan Roth) pe site-ul nostru si anume ca PETROLUL nu este doar un club de fotbal, ci este IUBIREA ,este LACRIMA, este insasi VIATA !!!

Poetul din peluza: Spune-ne cea mai frumoasa amintire legata de echipa care ti-a ramas in minte si in inima?
Mondialu: Cu siguranta cel mai frumos si emotionant moment, a fost executarea penalty-ului de catre Vivi Rachita in FINALA Cupei Romaniei din 1995 impotriva Rapidului !!!

Poetul din peluza: Cum se vede Petrolul “de afara”. Cum traiesti meciurile favoritilor nostril departe de noul stadion?
Mondialu: Petrolul se vede foarte bine,de catre cei care se afla in momentele acestea in afara Romaniei !!! Mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct,atat din punct de vedere organizatoric ,cat si din punct de vedere al marketingului,insa suntem pe un drum bun…….meciurile echipei noastre le traim mult mai intens din fata televizorului,asta si datorita faptului ca suntem la atat de multi kilometrii fata de Ploiesti dar si pentru ca nu avem posibilitatea sa simtim pe viu atmosfera extraordinara care se gaseste meci de meci pe templul nostru ILIE OANA !!!!!

Poetul din peluza: Ce parere ai de ultimele schimbari din staff-ul Petrolului?
Mondialu: Sunt convins ca venirea lui “Gurita” este de bun augur si sper din tot sufletul ca acest tur de campionat sa il terminam pe podium,pentru ca doar acolo este locul PETROLULUI !!!….si mai sper un lucru: sa fi avut dreptate in cele ce am spus la emisiunea lui Cristi Anghelescu si anume ca “meleul” din finalul meciului de la Constanta sa fi fost punctul de plecare al CONEXIUNII tuturor grupuletelor care se formasera in echipa !!!

Poetul din peluza: Un mesaj pentru suporterii mai tineri?
Mondialu:  Mesajul meu pentru cei tineri este : CU PETROLUL TOT INAINTE !!!

Multumim frumos Mondiale pentru acest mini-interviu. Imi pare rau ca nu poti fi si tu alaturi de noi la debutul lui Contra. Sper sa fie unul de succes si sa fie doar inceputul unei colaborari frumoase. Si sper sa ai dreptate cu “meleul” de care povesteai. Intamplator sau nu, de atunci n-am mai pierdut niciun meci.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!