January 24, 2021

Ca de la sporter la suporteri: "Sa dam drumu la viata!"

Dupa Porcu si Romario, e randul unui alt suporter tanar dar vechi sa ne spuna povestea lui. Nu va dezvalui momentan numele, va spun doar atat: “Ultimele 5 minute! Sa dam drumu la viata!”

Poetul din peluza: Sponsore, multumim ca ai acceptat invitatia noastra, “sa dam drumu la viata”! Povesteste-ne putin, pentru suporterii mai noi ai Petrolului, ce insemna pentru tine acel “ultimele 5 minute, sa dam drumu la viata”.
Sponsoru: Multumesc pentru invitatie. Totul a plecat la meciul din cupa (rapid -Petrolul 5-0) unde cu totii am fost de acord sa strigam :NU CONTEAZA SCORUL,NOI IUBIM PETROLUL!!! iar in ultimele 5 minute ale meciului,am facut spectacol chiar daca scorul era 5-0 pt rapid. Iar acest eveniment s-a repetat si la meciul de inaugurare a stadionului ,acel 5-1.

Poetul din peluza: Intr-un alt interviu Porcu‘ ne spunea ca pentru el cea mai frumoasa perioada a fost perioada diviziei C. Tu despre ce perioada din viata echipei iti amintesti cu cea mai mare placere?
Sponsoru: Cel mai frumos moment alaturi de Petrolul a fost prima deplasare a mea ….(se intampla in 1995 ,aveam varsta de 12 ani si participam alaturi de mii de ploiesteni la castigarea cupei Romaniei). A urmat o perioada in care am fost prezent la majoritatea meciurilor de acasa si din deplasare….

Poetul din peluza:  Care jucator sau jucatori din actuala echipa iti plac cel mai mult si din ce motive?
Sponsoru: De departe, Hamza si Daniel Oprita…sunt preferatii mei. Oprita,pentru toata perioada petrecuta alaturi de noi si Hamza, pentru evolutiile si golurile sale exceptionale…aici il includ ,chiar daca nu este un jucator activ, dar la ora actuala se afla pe banca, Cristi Vlad.

Poetul din peluza: Despre peluza actuala a Petrolului ce parere ai?
Sponsoru: Actuala peluza a Petrolului traieste prin pasiunea si devotamentul nostru, de unde si inspiratia pentru cantecul ….PENTRU TINE, FAC ORICE!!! Indiferent de perioada, peluza Petrolului va fi unica.

Poetul din peluza: Cand il vom revedea pe Sponsoru cu portavocea in peluza?
Sponsoru: La urmatorul meci cu U Cluj ,de acasa.

Poetul din peluza: Un mesaj pentru suporterii Petrolului?
Sponsoru: Pregati-ti-va…in vara,jucam finala cupei!!si vreau sa fim la meci 40.000 de suporteri cu 40.000 de steaguri strigand din 40.000 de glasuri :SA VINA CUPA LA PLOIESTI!!!!

Sponsore te asteptam cu portavocea si speram ca previziunea ta sa se adevereasca. Adica sa ajunga Petrolul in finala ca 40.000 de suporteri vom fi sigur!

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!