June 2, 2020

Ziua cand ne luam copiii inapoi

Nu stiu daca mi-au citit articolul Ziua cand ne-am vandut copiii Stelei. Mai mult ca sigur ca nu. Dar astazi am vazut pe fcpetrolul.ro un articol care m-a impresionat.Conform site-ului, antrenorul Mircea Rednic şi jucătorii Laurenţiu Marinescu, Hamza Younes şi Gicu Grozav i-au premiat, în această dimineaţă, pe copiii de la grupa mare a Grădiniţei „Licurici” din Ploieşti (director: Ana Cernica), implicaţi într-un proiect iniţiat de către Asociaţia Comunitară „Lupii Galbeni”. Cei mai mici dintre suporteri au avut la dispoziţie o săptămână să pregătească desene în care să folosească culorile şi insemnele clubului FC Petrolul, iar cele mai frumoase trei creaţii au fost alese şi premiate de către reprezentanţii „galben-albaştrilor”. Câştigătorii au fost răsplătiţi cu bilete la meciurile formaţiei ploieştene, pentru ei şi pentru părinţii lor, toţi participanţii la această acţiune primind diplome.
Mi-a făcut plăcere să particip la această întâlnire. Copiii sunt crescuţi <<lupi>> de mici şi chiar au ţipat mai tare decât pe stadion. E o acţiune foarte frumoasă şi îi felicit pe cei care au avut această iniţiativă”, a afirmat Mircea Rednic.
Tot astăzi, reprezentanţii Asociaţiei Comunitare „Lupii Galbeni” i-au premiat şi pe copiii de la Grădiniţa nr. 23 din Ploieşti (director: Valeria Muşătoiu, educatoare: Mariana Mateescu). Programul va continua, săptămânile următoare, şi în cadrul altor grădiniţe din Ploieşti..

In conditiile astea, datorez niste scuze clubului pentru articolul de alaltaieri. Daca se vrea se poate. Astept cu interes si alte actiuni de acest gen.

In alta ordine de idei, sper ca Gicu sa fie mai atent la ce si cum arata pe teren si in afara lui. Acum are o responsabilitate imensa fata de acesti copii care il vor avea ca model.

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

POST A COMMENT.