October 31, 2020

Victorie la Brasov -si ce mai deplasare!

In ultima vreme am fost toti ocupati cu plecarile/venirile antrenorilor si am scapat din vedere victoria baietilor de vineri. Pentru mine a fost o zi perfecta. O deplasare cu 4 baieti pe care ii cunosteam doar de pe facebook, dar care s-a dovedit a fi foarte placuta. S-a mers destul de bine si pe Cheia, am depanat amintiri cuPetrolul pe drum, n-am stat nici la coada la bilete si nici n-a fost buluceala la intrare. La incalzire am ras putin de imnul Brasovului -un “Andri Popa” cu alte versuri. Si fara falsa modestie, mult sub ceea ce gasiti pe acest site.

Dar sa lasam aprecierile in seama cititorilor si sa revenim la meci. Sau ma rog, la ce s-a vazut din singura peluza a stadionului municipal. In prima repriza am tremurat si la propriu si la figurat cu Manase si Mendy in aparare. Batin  a cam facut ce a vrut pe partea lui.

Meciul a inceput cu un sut bunicel al lui Grozav dar o parte a peluzei noastre a continuat sa-l huiduie. Josnic zic. Apoi am avut emotii la un corner de-al lor cand Manase a scos de pe  linia portii. Apoi si-a intrat in rol Marinescu (care creste de la meci la meci) si l-a intins pe Taborda cu un sut din prima. Tot la o faza fixa stegarii au avut o noua ocazie dar Bornescu a scos in corner. Din teren s-a vazut mai periculos sutul, la rezumat n-a fost cine stie ce. Apoi Batin a tras in plopi dupa o cursa in care l-a pierdut pe Manase pe drum. Cristea a tras si el peste iar ulterior a centrat perfect pentru Galamaz care a tras in Taborda. Se fluierase oricum offside.  Inainte de pauza, zecarul brasovenilor a avut cea mai mare ocazie, sutul lui scurgandu-se la o palma de bara. Emotii mari! Pana la pauza remarcam doar actiunea lui Grozav caruia i s-a refuzat un penalty.

Pauza ne-a gasit comentand prestatia arbitrului dar si incidentele din tribuna I. A doua repriza a inceput tot cu o ocazie a lui Gicu dar acesta a sarit in contra-timp.  Galamaz pleaca regulamentar dar portughezul din poarta brasovenilor respinge in corner.  Cristea il face si el mare pe Taborda cu un vole. Apoi urmeaza golul lui Grozav din care n-am inteles mare lucru. Dar a fost gol si asta e tot ce conteaza. La televizor s-a vazut frumos. Cristea a mai prins un sut in forta dar pe centru iar apoi a marcat dar golul a fost anulat. Pentru offside sau fault in atac. Nu stiu exact. Bornescu s-a remarcat si el de doua ori, o data la reluarea lui Batin si o data la incursiunea lui Paun pe care l-am recunoscut dupa chelie.  Batin l-a ridiculizat si pe Achim dupa o cursa de senzatie dar a sutat in plasa laterala. Din nou am avut emotii! Apoi a urmat descatusarea peluzei si drumul inapoi spre Ploiesti. O prestatie buna a lupilor din tribune, cu exceptia perioadei cand am strigat mai mult anti-jandarmi si mai putin pentru Petrolul.

Azi ne-au scos tocmai oamenii pe care i-am hulit cel mai mult: Grozav, Cristea, Bornescu si Marinescu. Poate asta ar trebui sa ne dea de gandit. Ar trebui sa ne sustinem neconditionat echipa. Pai ori suntem suporteri ori nu mai suntem!

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!