May 8, 2021

Vand bilet la meciul cu Steaua si Severin - tribunaII 40 RON

Vand pachet pentru meciurile cu Steaua si Severin la tribuna a doua, pret 40 RON

Zilele astea cozile de la bilete nu m-au impresionat. Asta pentru ca am abonament. Am primit zeci de telefoane, SMS-uri, mesaje pe mail si pe facebook de la diverse persoane cunoscute sau necunoscute, petrolisti sau nepetrolisti sa le fac rost de bilete. Raspunsul meu a fost de fiecare data acelasi: N-AM!

Probabil cei care m-au vazut pe PROTV si Sport.RO s-au gandit ca am cine stie ce pile pe la club. Raspunsul meu a fost acelasi : N-AM!

Dar am totusi un bilet la tribuna a doua pentru meciurile cu Steaua si Severin pe care tata il cumparase pentru un unchi din Buzau care nu mai poate ajunge la meci. Il vand cu acelasi pret ca la casele de bilete: 40 RON. Si ca sa nu existe discutii printre prietenii si cunoscutii mei am decis sa il vand cuiva care are o carte de-a mea, indiferent ca si-a cumparat-o deja sau o va cumpara de la magazinul oficial FC Petrolul din Mall-ul nou. Asta inseamna ca fie imi e prieten, fie petrolist, fie si una si alta

Si ca sa fie totul transparent  ii rog pe doritori sa lase un comment la acest articol. Daca vor fi mai multe persoane interesate, sambata ora 18:30, inainte de antrenamentul oficial voi face o tragere la sorti.

Reiau pe scurt conditiile:

– sa ai o carte Poezii din Peluza

– sa iti exprimi prin comment la articol dorinta de a cumpara biletul

– sa fii sambata la ora 18:30 la casa de bilete de la peluza I

– sa ai noroc la tragerea la sorti

Va rog nu insistati cu mailuri, telefoane sau alte metode

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!