June 2, 2020

Tara lalelelor si tara...manelelor

Nu comentez prea mult despre meciul de aseara. L-ati vazut cu totii mai bine decat mine (n.n o conjunctivita nu ma lasa sa vad dincolo de jumatatea terenului iar fazele de la poarta dinspre Latina mi le explica Shaqkers si Vicentiu). Penalty foarte usor acordat dar un meci foarte bun facut de Petrolul. Iar jocul echipei a fost, este si va fi analizat atat de specialisti cat si de suporterii care se pricep la fotbal mai bine decat mine.

Ieri in articolul “Si daca maine n-ai mai putea veni pe stadion” v-am prezentat cazul unor suporteri, coincidenta sau nu, tot olandezi. Un clip emotionant care arata diferenta dintre tara lalelelor si tara manelelor din punct de vedere suporteri.

Aseara la pauza mi-am schimbat locul. In prima repriza era in fata mea un cetatean (nu pot sa-i zic “domn” ca nu e cazul) care pe tot parcursul jocului a injurat tot ce era de injurat. Au scapat doar Laurentiu Rosu, Burta si preparatorii fizici. La un moment dat l-am intrebat daca vorbeste olandeza dar nu s-a prins de ironia mea. I-am zis si direct “Lasa-i nene ca ii mai injuri si acasa” -dar degeaba. Cat despre cantat, in sectorul in care am stat eu cantam doar doi insi. Cam putini pentru o echipa cu pretentii de Europa League.

In rest, verdele, rozul, movul si alte culori pe care din cauza conjunctivitei nu le-am putut distinge, continua sa fie prezente.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

1 Comments

  1. gabri
    Reply

    pai nu asa tre sa vina lumea la stadion,in roz,verde,s.a.m.d si cu seminte in buzunar ca doar sunt antrenori cu totii?

POST A COMMENT.