January 25, 2021

Suporterii PETROLULUI nu mai au nevoie de cuvinte de lauda din partea nimanui

Maine e vineri si daca e vineri, avem o noua poveste de petrolist. De fapt, de fost Petrolist. A debutat in liga I pentru Petrolul dupa ce dusese greul in divizia B promovand impreuna cu echipa. Dambovitean de origine, vorbeste despre Petrolul la persoana I, semn ca el se simte unul de-al nostru.

Reiau unul dintre raspunsurile din interviul de maine:  “M-a sunat un prieten din Ploiesti si mi-a zis ca in nu stiu ce ziar scrie ca am ajuns pe cai dubioase la Galati! Vreau sa iti spun ca s-a renuntat la serviciile mele cand eram inca la PETROLUL si la scurt timp am fost sunat de cineva care m-a intrebat daca vreau sa merg la Galati!Am acceptat si asta a fost tot! Le șultumesc celor de la Galati ca mi-au intins mana atunci cand aveam nevoie.Imi doresc din suflet ca dubla semifinalei de cupa sa se incheie in favoarea noastra(a LUPILOR) ,si de ce nu,sa aducem primul trofeu pe ILIE OANA!”

Maine gasesti interviul integral, si daca nu ai ghicit inca dspre cine este vorba, veti afla si numele interlocutorlului nostru.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!