December 4, 2020

Sa vina Cupa la Ploiesti!

Nici n-am “digerat” bine victoria de la Brasov de vineri ca o noua deplasare sub Tampa ne asteapta. Daca vineri s-a jucat pe puncte, astazi e meci de a fi sau a nu fi. Dupa antrenamentul cu Damila, meciul de azi cu FC Brasov va fi primul test adevarat din Cupa Romaniei. Test pe care, baietii nou-instalatului Contra, sper sa il treaca. Nu musai cu biro, dar sa il treaca.

Cine se asteapta la un meci similar cu cel de vineri se inseala amarnic. Rednic, bun sau rau, asa cum era el, stia echipa. Stia sa ii aseze in teren (chiar daca nu neaparat cum ne doream noi). Contra, desi are toata sustinerea mea, e totusi la inceput si abia a apucat sa conduca un antrenament in care, cred ca mai mult au durat prezentarile. Brasovul va fi mai darz, mai dornic sa castige iar Cartu a avut cateva zile timp sa isi faca lectiile.

Astazi eu nu voi putea ajunge la meci. Dar am incredere ca cei care vor merge isi vor face datoria fata de echipa. Vor incuraja jucatorii, vor sustine antrenorul si vor canta 90 de minute. Sau 120 daca e nevoie! Si de ce nu, se vor bucra din nou pe drumul de intoarcere. Hai Petrolul!

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!