May 8, 2021

Sa nu ne fie frica de ei!

Nebunia lui Porumboiu a creat la Vaslui o echipa care in fiecare an se bate la cupele europene. Sambata, FC Vaslui se va deplasa pe Ilie Oana pentru meciul din a doua etapa a returului.Chiar daca Vasluiul a fost singura echipa care ne-a invins categoric in tur (nu iau in discutie “accidentul” de la Medias) n-ar trebui sa ne temem de moldoveni. Chiar daca acasa au pierdut doar doua puncte (Pandurii reusind sa scoata un egal), in deplasare au 2 victorii (la Bistrita si la Dinamo) 3 egaluri (la Rapid, la Viitorul si la Astra) si 4 infrangeri (3-0 la CFR, 2-1 la Brasov, 1-0 la Medias, 2-0 la Galati) bifand un golaveraj negativ 10-13.

In schimb pe teren propriu lupii musca destul de rau, pana acum doar Rapidul, Chiajna si Steaua plecand cu puncte de pe Ilie Oana. Mai mult, pe noul stadion n-au marcat decat doua echipe (Steaua si Otelul), golaverajul nostru acasa fiind 15-3.

Nu ma pricep la statistica dar cred ca pornim ca favoriti. Nu zic ca meciul e castigat dinainte dar nu trebuie sa ne temem de moldoveni. Au o echipa buna dar si noi avem. Important e ca baietii nostri sa joace cu determinare 90 de minute (plus prelungiri) iar noi sa cantam cu ambitie tot atat. Si la final vom trage linie. Daca vom bate Vasluiul pastram sanse la un loc in primele 4. Daca nu, ramane sa ne multumim doar cu parcursul din Cupa Romaniei.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!