March 28, 2020

Respect de Petrolist! Multumesc Mondialu'

M-am resemnat cu ideea ca nu voi scoate niciodata banii investiti in editarea cartii. Cum am declarat si cu alte ocazii, nu era asta scopul meu principal. In ultimul timp insa, tot mai multe site-uri preiau poeziile mele partial sau integral fara sa mentioneze sursa sau autorul.

Luni, o parte din poezia Aici este PETROLUL, cea scrisa dupa meciul Petrolul-FCM Targu Mures pe care Doze a transformat-o in cantec a fost preluata de site-ul gsp.ro fara mentionarea sursei sau autorului. Ba mai mult, poezia a fost atribuita unei suporterite a Universitatii Cluj. Asta inseamna incalcare a drepturilor de autor si, datorita comment-ului lasat de Mondialu pe site, voi avea dovezi pentru o eventuala actiune in instanta.

In aceeasi situatie sunt si ziarele Ziua de Cluj sau Someseanul.

De asemenea, poezii, articole sau parti din acestea au fost preluate si de:
www.ucluj.ro -site-ul suporterilor clujeni
www.fzr.ro -unul din site-urile suporterilor rapidisti
www.dunareabatrana.ro -site-ul suporterilor galateni
Dar, din respect pentru suporterii adevarati, indiferent de culori si din cauza faptului ca ei nu obtin niciun venit de pe urma acestor preluari, pe ei ii las in pace. Le-am semnalat doar sa indice sursa si s-au conformat.

Fac un apel pe aceasta cale la toti Petrolistii care vad poezii sau articole de pe acest site sau din carte distribuite pe alte site-uri, copiate (tip copy-paste) pe profile sau grupuri de facebook sa mentioneze sursa reala a articolelor.

Multumesc celor care aleg sa distribuie articolele (in cazul in care se foloseste butonul “Distribuie” sursa se pastreaza), sa mentioneze site-ul sau autorul dar mai ales MULTUMESC celor care au cumparat sau vor cumpara cartea. Cu ajutorul lor voi avea macar o parte din resursele necesare aparitiei celui de-al doilea volum.

Respect de la un petrolist!
 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

POST A COMMENT.