October 27, 2020

Ramanem fara Bobina!

O data cu amanarea ultimelor doua meciuri ramase de disputat imi propusesem sa o raresc cu post-urile pe acest site. O buna perioada de timp mi-a si iesit. Doar ca, la exilarea lui Oprita nu pot ramane indiferent.

N-am ascuns faptul ca Dinel era preferatul meu din echipa Petrolului si cine mi-a rasfoit macar putin cartea, n-a avut cum sa nu remarce asta. Imi vin in minte meciurile cu UTA (3-2 de la 0-2 -dubla Oprita) sau Otelul (2-1 de la 0-1 -dubla Oprita) plus faptul ca Bobina, in sezonul trecut a fost cel mai bun pe postul lui.

Tras usor-usor pe linie moarta, Dinel a reusit in putinele minute pe care le-a jucat sa arate o determinare iesita din comun, ceva la care jucatori gen Cristea nu pot nici macar sa se gandeasca. Apoi au mai fost cateva centrari transformate in gol de Hamza (revedeti rezumatul meciului cu Pandurii). Nu ma consider priceput la fotbal dar pot sa fac diferenta intre cineva care mimeaza si cineva care nu. Iar Oprita nu a mimat fotbalul nicaieri pe unde a fost.

Vrajeala cu dorinta lui Dinel de a juca pe bani mai multi eu personal nu o cred. Putea sa plece dupa ce am promovat sau chiar anul trecut cand a avut niste cifre de senzatie si ar fi avut oferte. Acum cine ar lua un jucator de rezerva de la o echipa de mijlocul clasamentului din campionatul Romaniei? Si aia prin Kazahstan au devenit pretentiosi.

Mi-as dori din tot sufletul ca Oprita sa nu isi gaseasca echipa. In primul rand pentru ca mi-l doresc in continuare la Petrolul, asa “slab” cum il vad unii. Si in al doilea rand pentru ca vreau sa vad daca ospatarii din conducerea noastra il vor mai primi inapoi asa cum au zis in comunicat.

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!