May 30, 2020

Portile li se inchid? Posibil ca meciul cu Rapid sa se joace fara spectatori

Deplasarile din Giulesti sunt printre cele mai frumoase. Fie cu trenul, fie cu burdufurile, atmosfera de pe drum e una de senzatie iar spectacolele de pe Podul Grand sau din Gara de Nord raman in istorie. Unde nu mai punem si ca distanta e mica iar deplasarea e ieftina spre moca.

Din punct de vedere rezultate, ultimele deplasari n-au fost de bun augur pentru noi. Dar acum lucrurile stau altfel. Insolventa Rapidului a lasat urme vizibile in lot iar jocul giulestenilor nu convinge. Pe de alta parte noi, cel putin prin prisma locului din clasament si a cotei individuale a jucatorilor, suntem indreptatiti sa speram intr-un rezultat bun.

Doar ca, e posibil ca, in ciuda unei reveniri cu puncte de pe Valentin Stanescu, sa nu ne putem sustine echipa de la fata locului. Aseara la meciul cu Dinamo, au fost cateva incidente intre fani. Nu neaparat ceva spectaculos dar la cum il stiu pe Mitica si pe reprezentantii jandarmeriei, nu m-ar mira ca bucurestenii sa primeasca o etapa de suspendare. Suficient cat sa treaca meciul cu Petrolul care oricum ar fi fost catalogat ca unul cu grad maxim de risc. E mai simplu pentru toata “lumea buna” a fotbalului ca meciul sa se joace fara spectatori. Ar sta toti mai linistiti.

Sper totusi sa nu se ajunga aici. Sper sa putem sa ne certam pe bilete, sa putem sa sarim in burdufuri si sa putem canta la concurenta cu peluza Rapidului. Ca doar vorbim de singurul derby de traditie din fotbalul romanesc. Si de ce nu, sa ne intoarcem cu puncte (nu cu punct) din Bucuresti.

Cat despre Mitica, ii doresc si eu ce-i doresc toti suporterii.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

2 Comments

  1. ROMAN ROMEO IONUT
    Reply

    Ar fi pacat sa se joace fara unicii suporteri din tara care isi sustin echipa neconditionat.Atat cei ai Rapidului cat si cei ai Petrolului sunt fantastici.Rivalitatea dintre cele 2 galerii este depasita doar de respectul pe care s-il poarta una alteia.Cele mai frumoase si mai infocate galerii din liga 1 cu suporteri care isi sustin echipa neconditionat de la inceput pana la sfarsit.Din pacate cred ca vorbele tale se vor adeveri mai ales ca Rapid a fost organizatoare si au permis accesul pe stadion galeriilor cu torte, petarde si fumigiene.In cel mai bun caz vor da niste amenzi, in cel mai rau caz se va lasa si cu suspendare.

POST A COMMENT.