July 5, 2020

Pleaca Walter? Tigai, frustrari sau lipsa de contracte

O parte a presei de profil a avansat iar zvonul ca ar pleca Walter.

Rachita declara ieri: “Autoritățile s-au îndepărtat de echipă și fac un apel pe această cale. Nu mai există un contract, nu se mai sponsorizează clubul, banii s-au evaporat. În plus, autoritățile vor să pună o chirie de 10 mii de euro pe meci. Parteneriatul nu este respectat. Capră și Walter nu pot face performanță singuri”.

Nu am incredere in presa si nu iau de buna ce zic unii si altii doar ca aceste afirmatii, merita analizate putin mai atent.

– Sa fie oare o frustare a lui Vivi care dintr-o data nu mai are acces la o suma mare de bani si la o functie in club? Nu stiu. Se prea poate

– Sa fie o razbunare a primarului Tigaie care vrea sa sifoneze definitiv imaginea predecesorului sau? Discutia cu chiria la stadion e reala, am mai auzit si cateva zvonuri legate de niste sicane cu constructorii stadionului, asta ca sa ma limitez doar la fotbal, acolo unde cat de cat ma mai pricep. Asta parca e mai plauzibila.

– Sa fie oare o manevra a lui Walter care incearca astfel sa mute atentia dinspre infrangerea cu Steaua si dinspre posibilul blat de care vorbeste o parte a peluzei? Nu stiu. Posibil si asta.

Totusi nu cred ca Walter si-ar permite sa se mute chiar ca “rapidistii” cu cortul pentru ca n-ar mai avea credibilitate ca investitor. Ii multumesc lui Vivi pentru tot ce a facut pentru Petrolul, il rog pe Tigaie sa tina cont de interesele ploiestenilor iar lui Walter ii doresc succes in calitate de patron al clubului. Sau investitor. Sau presedinte al Consiliului de Administratie. Sau ce o fi el prin club.

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

POST A COMMENT.