December 5, 2020

Pleaca Hamza? Sau doar vor unii sa destabilizeze atmosfera de la echipa?

Cand pe doarpetrolul.ro unii spuneau ca se doreste indepartarea fotbalistilor care ne-au salvat sezonul trecut am zambit si am trecut mai departe, punand asta pe seama tendintei romanului de a cauta nod in papura.Totusi, la inceputul campionatului am vazut cum Zerka si Osiako sunt lasati pe dinafara in urma unor “telenovele” gen uite contractul nu e contractul. Dar entuziasmat fiind de noile schimbari, am zis sa trec peste. Ca doar urma sa primim o multime de jucatori de la Cluj

A urmat Oprita, indepartat tot dupa o “telenovela” de genul “el nu mai vrea sa continue dar de fapt noi nu-l mai primim”. Unii au fost de acord cu mutarea motivand ca e batran, ca n-ar mai fi putut etc. Capra ne-a servit pastila ca “era pe mana cu Dorinel Munteanu” iar Contra nu si-a asumat decizia. Greu, dar am trecut si peste asta.

La meciul cu Dinamo, ma intreba cineva in peluza ce mai stiu de Hamu. Nimic. Nu l-am mai vazut in lot de cateva meciuri bune. Admit ca Bornescu e portar de clasa (desi o mai comite si el uneori -vezi golul lui Axente) si ca Povilas e tanar dar mi se pare ca Hamu a fost lasat pe din afara. Si la propriu si la figurat.

A urmat apoi Sony care prinde din ce in ce mai greu echipa. Multi pun asta pe seama formei bune a lui Hoban si pe faptul ca Mustivar e bun cand avem de conservat un avantaj. O inghit si pe asta dar greu si cu mult hellas.

Dar ultima le cam intrece pe toate. Boudjemaa in afara lotului si Hamza rezerva de lux. Daca tunisianul mi se pare iesit din forma, nu acelasi lucru ar fi de spus despre francez. Si declaratiile conducerii noastre suna transant, Contra declarand: ““Am avut o întâlnire cu Boudjemaa şi Hamza şi am vorbit despre randamentul lor. Am avut o discuţie bărbătească şi sper să fi înţeles mesajul meu. La mine nu vor juca, dacă nu se vor antrena bine. Nu e o atmosferă proastă. Nu au existat presiuni asupra mea din partea conducerii“.

In alta ordine de idei, se insista obsesiv cu groaznicul Grozav, care in afara golului cu CSMS Iasi nu prea mai are alte realizari. Ba mai mult, si-a si batut joc de cateva ocazii.

N-am niciun interes sa destabilizez atmosfera de la echipa, cum de multe ori am fost acuzat. Ba chiar, din punct de vedere strict rezultate, am fost unul dintre cei care i-au tinut partea lui Contra. Doar ca nu prea pricep ce se intampla. Unde nu e foc, nu iese fum.  Daca e cineva care poate lamuri aceste aspecte il ascult cu maxim de interes.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!