April 8, 2020

Petrolul-Dinamo 2-1, Lupii Galbeni-PCH 3-0

De aproape un an jumate astept acest meci. Pe 27 septembrie 2011 Dinamo invingea la Ploiesti cu 5-1. Azi ne-am razbunat cu varf si indesat.

“Lupii şi-au bătut joc de “cîinii roşii”. Acesta a fost adevărul. O echipă mult mai agresivă, mult mai bine aşezată în teren. E foarte greu să speri într-un rezultat pozitiv cînd ai o singură ocazie şi aceea făcută de portarul advers.
În a doua n-am avut nici o situaţie prin care să periclităm careul advers. Am pierdut majoritatea duelurilor. Mă aşteptam la o echipă mult mai agresivă. Dar e adevărat că Petrolul are un lot mult mai valoros. Nu se poate ca Matei şi Curtean să nu-şi depăşească niciodată adversarii direcţi”

Cand Cornel Dinu face o asemenea declaratie inseamna ca a fost un meci mare.

Inceputul a fost excelent pentru Lupi, atat in teren dar mai ales in peluza. O noua coregrafie de exceptie care a prefatat perfect meciul ce avea sa inceapa. Lupii Galbeni-PCH 1-0. Chiar in minutul 1 a picat si golul dar Sauvadet a fost semnalizat in offside. Bokila a luat o actiune pe cont propriu si a scos un penalty pe care tot el l-a transformat. Petrolul-Dinamo 1-0. Singura ocazie a dinamovistilor a venit la o degajare gresita a lui Bornescu in mana lui Axente. Dar in loc de hent arbitrul a validat golul iar Dinamo a egalat nesperat. Petrolul-Dinamo 1-1. Cristescu trimite o torpila si ii creste cota lui Balgradean care respinge spectaculos, spre bucuria fotoreporterilor.  Acelasi Cristescu suteaza in capul unui adversar, semnand o alta mare ocazie pentru noi.

La inceputul reprizei a doua, Lupii Galbeni puncteaza din nou. Pentru inceput in peluza cand sute de role creaza o atmosfera braziliana pe Ilie Oana. Lupii Galbeni-PCH 2-0. Si, la fel ca in prima repriza, la scurt timp dupa spectacolul coregrafic, Petrolul puncteaza prin acelasi Sauvadet care are o executie frumoasa din prima.

Pana la final s-a consemnat doar posesia sterila a dinamovistilor, neconcretizata insa nici macar printr-un sut pe poarta si organizarea tactica si daruirea jucatorilor nostri.

Si bineinteles prestatia de senzatie a peluzei galben-albastre si interventiile oportune ale suporterilor de la Tribuna a II-a. Lupii Galbeni-PCH 3-0.

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

1 Comments

  1. Romica
    Reply

    Meci castigat in proportie destul de mare de Contra, care a vazut puse in practica ideile pe care n-i le tot impartaseste meci de meci, agresivitate, posesie, verticalizare, ambitie.Nu le-am dat nici o sansa.De fapt le-am dat una singura, dar e bine ca a fost singura.Sper ca acum sa il si felicitam nu numai sa il criticam pe Contra.Se vede ca daca jucam cu echipe care ies la joc putem pune probleme foarte mari.

POST A COMMENT.