December 4, 2020

Petrolul-Dinamo 2-1, Lupii Galbeni-PCH 3-0

De aproape un an jumate astept acest meci. Pe 27 septembrie 2011 Dinamo invingea la Ploiesti cu 5-1. Azi ne-am razbunat cu varf si indesat.

“Lupii şi-au bătut joc de “cîinii roşii”. Acesta a fost adevărul. O echipă mult mai agresivă, mult mai bine aşezată în teren. E foarte greu să speri într-un rezultat pozitiv cînd ai o singură ocazie şi aceea făcută de portarul advers.
În a doua n-am avut nici o situaţie prin care să periclităm careul advers. Am pierdut majoritatea duelurilor. Mă aşteptam la o echipă mult mai agresivă. Dar e adevărat că Petrolul are un lot mult mai valoros. Nu se poate ca Matei şi Curtean să nu-şi depăşească niciodată adversarii direcţi”

Cand Cornel Dinu face o asemenea declaratie inseamna ca a fost un meci mare.

Inceputul a fost excelent pentru Lupi, atat in teren dar mai ales in peluza. O noua coregrafie de exceptie care a prefatat perfect meciul ce avea sa inceapa. Lupii Galbeni-PCH 1-0. Chiar in minutul 1 a picat si golul dar Sauvadet a fost semnalizat in offside. Bokila a luat o actiune pe cont propriu si a scos un penalty pe care tot el l-a transformat. Petrolul-Dinamo 1-0. Singura ocazie a dinamovistilor a venit la o degajare gresita a lui Bornescu in mana lui Axente. Dar in loc de hent arbitrul a validat golul iar Dinamo a egalat nesperat. Petrolul-Dinamo 1-1. Cristescu trimite o torpila si ii creste cota lui Balgradean care respinge spectaculos, spre bucuria fotoreporterilor.  Acelasi Cristescu suteaza in capul unui adversar, semnand o alta mare ocazie pentru noi.

La inceputul reprizei a doua, Lupii Galbeni puncteaza din nou. Pentru inceput in peluza cand sute de role creaza o atmosfera braziliana pe Ilie Oana. Lupii Galbeni-PCH 2-0. Si, la fel ca in prima repriza, la scurt timp dupa spectacolul coregrafic, Petrolul puncteaza prin acelasi Sauvadet care are o executie frumoasa din prima.

Pana la final s-a consemnat doar posesia sterila a dinamovistilor, neconcretizata insa nici macar printr-un sut pe poarta si organizarea tactica si daruirea jucatorilor nostri.

Si bineinteles prestatia de senzatie a peluzei galben-albastre si interventiile oportune ale suporterilor de la Tribuna a II-a. Lupii Galbeni-PCH 3-0.

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!