January 25, 2021

Miercuri ora 19:00 lansarea volumului Petrolisme

Ca de fiecare data, Octav a raspuns afirmativ solicitarii mele si sunt in masura sa va anunt ca al doilea volum de versuri “Petrolisme” se va lansa miercuri 17 iulie ora 19 la Magazinul FC Petrolul din Winmarkt Grand Center. Aceia dintre voi care vor participa la lansare vor putea achizitiona in exclusivitate exemplare cu coperti cartonate. Mai multe detalii in comunicatul de presa atasat.

Cu doar o zi înainte ca Petrolul să redebuteze după 18 ani în cupele europene, Asociația “Ai Carte” și editura LVS Crepuscul vă invită la lansarea unui nou volum de versuri dedicat Petrolului Ploiești.

 

Miercuri 17 iulie 2013, începând cu ora 19:00, Liviu Drăghici, cunoscut în rândul suporterilor ca ”Poetul din peluză”  va fi prezent la magazinul oficial al clubului din Winmarkt Grand Center (Galeriile Comerciale -parter) unde va discuta despre ”poezia fotbalului” cu suporterii petroliști și cu reprezentanții presei.

 

“Petrolisme” este o colecție de 46 de poezii care surprind cele mai frumoase momente ale sezonului recent încheiat, la finalul căruia Petrolul și-a adjudecat un nou trofeu și s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I.

 

Cu o prefață de Octav Preda – un petrolist care nu mai are nevoie de nicio prezentare, incluzând câteva din desenele de excepție ale lui Iulian Raghina cartea include poezii precum:

– Azi a venit Cupa la Ploiesti – poezie de 51 de strofe care surprinde agitația de dinaintea finalei, spectacolul de pe Arena Națională și bucuria de după meci

 – Glossa de suporter – o poezie specială din punct de vedere prozodie și versificație care descrie trăirile suporterilor

–  Nu-ți vom aprinde lumânări – dedicată unui personaj “drag” suporterilor aflat la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal

– Azi am văzut Petrolul la Tavernă – poezie scrisa din Grecia după meciul din tur cu Pandurii Târgu Jiu

    – V-a placut, v-ați luat notițe?- poezia scrisă după meciul din retur cu Steaua de pe Arena Națională

Suporterii Petrolul sunt invitati sa participe la evenimentul de lansare unde pot achizitiona in exclusivitate varianta de carte cu coperti cartonate.

 

Pretul cartii: 20 lei

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!