August 6, 2020

Maciuca s-a tinut tare

Am zis inca dinaintea meciului ca nu va fi un galop de sanatate pentru noi.  Am incercat sa ii temeperez pe retelele de socializare pe cei care anticipau un galop de sanatate al Petrolului. Maciucarii sau maciucenii (s-au cum s-or numi locuitorii acestei comune) au jucat meciul vietii si era normal sa alerge si sa manance pamant.

Noi am jucat in nota obisnuita. Multe ratari si lipsa de concentrare in fata portii. Remarc totusi trei aspecte:

– galeria venita pe ruta Lungesti-Maciuca a fost peste asteptarile mele. Atat numeric dar mai ales color si sonor. Au fost cateva momente cand cateva zeci de maciucari s-au auzit mai tare decat cel mai frumos public din Romania. Asta ar trebui sa ne dea de gandit

– Tabela parca a aratat in ciuda noastra cu Cristea si Marinescu marcatori. Nu intru mai mult in detalii

– Grozav si Bokila au alergat mai repede spre vestiare decat spre poarta celor de la Damila. Asta ar trebui sa le dea lor de gandit.

Una peste alta, cu bune si cu rele, a fost un meci frumos prin prisma faptului ca am mai calcat o data in templu si am mai vazut o data Petrolul la lucru. Urmeaza meciul cu Steaua pe care, zicea cineva langa mine aseara, daca jucam asa n-avem cum sa il castigam. Dar poate nu jucam asa!

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

1 Comments

POST A COMMENT.