September 22, 2020

Ma doare-n DIICOT

Sunt un simplu suporter. Nu sunt avocat. Si chiar daca eram nu m-ar fi ajutat la nimic. Justitia la noi se face la comanda si pe interes. Sunt atat de dezgustat incat ma opresc aici cu comentariile. Raman un simplu suporter.

Diseara avem meci. Il astept inca de sambata trecuta de cand am plecat de la Giurgiu. Abia astept sa ajung din nou in peluza si sa ma bucur de spectacolul la care, atat cat pot, contribui si eu.

Lasand la o parte evenimentele din ultimul an cu transferuri mai mult sau mai putin legale, cu patroni sau finantatori mai mult sau mai putini vizibili, Petrolul – U Cluj ramane un meci de traditie. Si asta prin prisma suporterilor care nu vor lasa niciodata aceste echipe sa moara. Indiferent de patroni, transferuri sau performante. Respect suporterilor clujeni adevarati, respect dragi petrolisti. Sper sa fie un spectacol pe cinste diseara, demn de renumele celor doua galerii. Si bineinteles, Petrolul sa castige.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

2 Comments

  1. ManuFcP
    Reply

    Un banner pro U Cluj cred ca ar merge. Gen: Rezistati daca vreti sa existati! Respect ptr ei ptr ca suntem romani.

  2. Adrian Vasile
    Reply

    sper ca deseara cand u cluj va iesi la incalzire sa fie aplaudati pt ca merita .sa nu uitam ca si noi am fost ca ei …. respect u cluj

POST A COMMENT.