December 4, 2020

La multi ani Diaspora Galben Albastra

Asociatia Diaspora Galben Albastra infiintata de petrolistii de peste hotare a sarbatorit de curand un an de existenta. Si cum si Petrolul este in acest an la ceas aniversar, vestile din partea ADGA nu se opresc aici

Pe data de 20 decembrie anul curent Asociația Diaspora Galben-Albastră vă invită a sărbători împreună cu ea 90 de ani de existență a Petrolului nostru, precum și trecerea unui an de la înființarea ADGA.

Începutul seriei de manifestări aniversare este dat la Yell’wolf Pub de serbarea „Crăciun fericit!”, ce va avea loc între orele 11.00 si 13.00 alături de copiii Centrului de Plasament din Filipeștii de Tîrg, acțiune la care intrarea este liberă.

Urmează între orele 18.00 si 19.30 – de asemenea la Yell’wolf Pub – lansarea volumului II al cărții domnului Răzvan Frățilă „Petrolul Ploiești, istorie și tradiție – gloria”, eveniment cu caracter public. Cu acest prilej autorul va oferi celor interesați o sesiune de autografe.

Seara se încheie cu dineul aniversar oferit de ADGA la Ambasador Luxury Events începând cu ora 20.00 celor aproximativ 60 de invitați din rândurile fostelor glorii petroliste, suporterilor, presei, donatorilor, sponsorilor și membrilor ADGA din România.

Le doresc si eu Petrolistilor din ADGA mult succes la Asociatie si multe bucurii alaturi de echipa noastra favorita si le lansez pe aceasta cale invitatia de a ne reauzi la Povesti de Suporteri in data de 13 decembrie.

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!