September 18, 2020

Incepem sa semanam a club profesionist sau e doar o coincidenta?

Citeam astazi pe site-ul clubului declaratiile oficialilor nostri, ospatari la origine.

Din start, vreau să precizez că nimic din ceea ce s-a vehiculat în ultima vreme, privind eventuala plecare a unor jucători, nu este adevărat. Sunt doar simple zvonuri, pentru că nu au existat negocieri şi nici nu avem intenţia să ne despărţim de vreunul dintre fotbaliştii la care s-a făcut referire în această perioadă. Există câţiva jucători care nu mai intră în vederile noastre, dar aceştia se ştiu încă de la sfârşitul anului trecut”, a precizat directorul general al petroliştilor, Daniel Capră.
Oficialul „galben-albaştrilor” a vorbit şi despre achiziţiile pe care ploieştenii le pregătesc în această pauză competiţională. „Vor fi transferuri. Împreună cu conducerea tehnică a echipei am evaluat situaţia lotului şi am identificat trei-patru posturi care trebuiesc acoperite. Suntem în negocieri cu mai mulţi jucători, atât români cât şi străini, şi sperăm ca, până la reunirea echipei, să avem certitudini la capitolul achiziţii. Dar, anunţurile vor fi făcute oficial în momentul în care transferurile vor fi concretizate din toate punctele de vedere”, a adăugat Daniel Capră.

Nu sunt un sustinator al actualei conduceri dar de data asta le-au potrivit bine. Dezmintirea vrajelilor din presa plus linistirea suporterilor care asteapta sa vada si ei ceva transferuri. Acum sper doar sa nu fie alte vrajeli si astept sa vad si ceva jucatori in curtea noastra. Si poate nu liberi de contract.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

POST A COMMENT.