May 30, 2020

In editiile de maine la Generatia lui John pe Prahova TV si Pasul la Offside pe Wyl TV vom discuta despre Petrolul, poezie si suporteri

Stimati suporteri ai Petrolului, dragi pasionati de fotbal si de poezie, maine 16 octombrie  tineti televizoarele pornite.De la ora 16:45, pe Prahova TV, John Cristea mi-a adresat invitatia sa discutam despre Petrolul, despre fotbal, despre generatia actuala de suporteri, despre Generatia lui John, la emisiunea cu acelasi nume. Urmariti emisiunea si veti avea parte de o surpriza. In versuri.

 

De la ora 20:00, la Wyl TV, un titan al presei sportive, domnul Cristian Anghelescu m-a invitat la Pasul la offside. O invitatie care m-a luat prin surprindere si la care am raspuns afirmativ prin prisma faptului ca sunt un telespectator fidel al emisiunii (mai ales al editiilor in care se vorbea despre Petrolul).

Desi nu e prima mea aparitie televizata, marturisesc ca am emotii atat pentru intalnirea cu John care se va difuza in direct cat si pentru intalnirea cu dl Anghelescu pe care pana acum il stiam doar de pe blog-ul dansului, de la televizor sau din ziarul Telegrama. Celor interesati va doresc vizionare placuta!

 

Vezi Interviul din Ziarul Oval

Vezi reportajul de pe ProTV si Sport.ro de la lansarea cartii

Vezi reportajul “Cantecul Martienilor” de pe ProTV si Sport.ro

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

2 Comments

  1. liviu.draghici
    Reply

    Il intreb pe John cand ajung in redactie si iti dau un SMS. Au emisiunile pe site dar nu cred ca sunt transmise in direct.

POST A COMMENT.