August 4, 2020

In Cupa cu Chiajna! Exista totusi si o parte proasta

Tragerea la sorti a fost cum nu se poate mai buna pentru noi. Acasa cu Chiajna iar in cazul in care ajungem in semifinale, cu invingatoarea dintre Ceahlaul si Otelul, ultimul meci acasa. Sfertul de finala e pe 27, 28 sau 29 noiembrie (in functie de televiziuni) iar turul semifinalei in decembrie. Exista si o parte proasta.Toata lumea se asteapta acum sa ajungem in finala. Sa nu fiu inteles gresit. Si eu imi doresc acelasi lucru, ba chiar sa o si castigam. Dar de la dorinta la asteptare e cale lunga. Avem prima sansa, asta e clar. Dar toti au impresia ca vom defila cu Chiajna si la fel si cu Otelul sau Ceahlaul. Jocul va semana cu cel de aseara. Ilfovenii vor veni din nou sa se inghesuie in careu si sa stea la ciupeala pe contraatac sau sa astepte loteria loviturilor de departajare. Iar o data cu trecerea timpului presiunea din tribune s-ar putea intoarce impotriva alor nostri. Nu de alta dar se pare ca suporterii de rezultat se inmultesc de la meci la meci.

Nu ca ar schimba mare lucru parerea mea dar cred ca in primul sfert de ora va trebui sa creem o atmosfera de senzatie si sa punem o presiune fantastica pe pustii Chiajnei. Dupa primul sfert de ora va trebui sa ne autodepasim si indiferent de scor sa cantam pana fluiera arbitrul. Vom avea dupa aia timp de analize, fluieraturi si huiduieli dar sper sa nu fie cazul. SA VINA CUPA LA PLOIESTI!

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

6 Comments

 1. mondialu"
  Reply

  cu siguranta meciul de ieri ne va fi folositor pentru urmatorul meci din cupa !!!! CU PETROLUL TOT INAINTE !!!

 2. toma
  Reply

  Si totusi..
  Asa cum imi spunea un prieten ieri, ultimele doua rezultate impotriva Chiajnei nu ne sunt tocmai favorabile. Ba din contra, din doua meciuri acasa, cu “presiunea publicului” cu tot, socotim o infangere si un egal. Ar fi cazul de o victorie, dar totusi, sa fim mai precauti, pentru ca si in sezonul asta am avut probleme cu echipele mai “slab” cotate.

POST A COMMENT.