December 5, 2020

Fitile si pastile -Bokila la Steaua

“Pe Bokila puteţi să-l consideraţi deja la Steaua, a acceptat oferta noastră. A sunat şi a întrebat cât ne-a cerut impresarul. I-am răspuns că ne-a cerut 20 de mii de euro pe lună, iar el a zis că vine şi pe 10 mii. A spus că face tot posibilul să-şi convingă impresarul să-l lase la Steaua”, a declarat Gigi Becali la gsptv.

Dupa ce a fost dat la Standard Liege, lumea indreptandu-se catre Strambu cu injurii, un alt stramb iese cu o declaratie interesanta. Eternul si nemuritorul Becali baga iar fitile la echipa noastra iar reactia conducerii este una firava. „În continuare apar tot felul de informaţii care n-au legătură cu realitatea. Jeremy Bokila este jucător aflat sub contract cu FC Petrolul Ploieşti până la data de 30.06.2013, iar clubul nostru poate activa opţiunea pentru un transfer definitiv până pe 31 martie 2013, situaţie în care, din vară, va intra în vigoare un nou angajament, deja semnat, valabil pentru încă doi ani. În consecinţă, el nu poate ajunge la altă echipă fără acordul nostru, iar prin faptul că refuză să se prezinte la antrenamente îşi asumă un risc enorm. FC Petrolul Ploieşti a demarat procedurile de suspendare a jucătorului, atât el, cât şi impresarii săi fiind înştiinţaţi în acest sens”, a declarat Marius Nicolae, managerul nostru sportiv pentru site-ul clubului.

Nu stiu cat adevar si cata exagerare de presa este in toata povestea asta dar, pentru moment, sunt sigure trei lucruri:

– jucatorul nu s-a prezentat la echipa

– Petrolul are posibilitatea sa il suspende -ramane de vazut daca si vrea

– Daca se va intoarce, nu stiu cat ii va mai sta mintea la Petrolul sau cata rabdare vor mai avea suporterii cu el.

Nu il vad pe Bokila mare jucator, cel putin nu pe postul pe care era jucat la noi. Are forta, e jucator tanar dar rateaza exasperant de mult si din pozitii clare. Dar nici nu sunt de acord cu plecarea lui la Steaua. Acu stand drept si gandind stramb (s-au invers), l-as fi preferat mai bine la Liege, cu conditia sa ia si clubul niste bani pe el.

Ramane de vazut ce se va intampla in urmatoarele zile. Dar tot la capitolul fitile, ma astept ca ospataria din conducerea noastra sa pozeze in eroi cu declaratii de genul “L-am convins pe Bokila sa mai continue cu noi”. Daca se va intampla asa, inseamna ca n-a fost decat o fumigena care sa ne distraga de la situatia cu Oprita.

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!