August 4, 2020

Ei ne respecta, noi ne fluieram -un copy/paste de exceptie

Articolul de astazi nu l-am scris eu. L-am preluat in intregime de pe fcbrasov.com. Dar n-am putut sa nu remarc cat te frumos vorbeste autorul articolului despre noi. Si cand te gandesti ca eu ii ironizam intr-un articol anteriorIata articolul redat integral de pe site. „Gazarii“ cum erau cunoscuti atunci au avut o istorie zbuciumata. Titluri de campioana nationala, cistigatoare a cupei Romaniei, participari in cupele europene au facut ca vecinii nostri sa fie foarte apreciati la timpurile respective. Ca echipa de provincie s-a bucurat si de suportul moral al provinciei impotriva Bucurestiului, celebre raminind mai ales partidele impotriva lui Rapid Bucuresti. Ca si noi , au avut o perioada mai putin fasta, jucind mai mult timp in „B“ si fiind la un moment dat in pragul desfiintarii. Ar fi fost pacat pentru fotbalul rominesc sa dispara inca un club atit de important de pe scena fotbalistica de la noi. Dupa cum se stie, astazi poti deveni invidios cind vezi ce stadion frumos au si cit de multi suporteri.

Galeria noastra nu a avut probleme cu „gazarii“ nici acasa nici in deplasare. Si noi si ei ne deplasam in numar mare la meci, distanta dintre orase fiind relativ mica. Foarte multa lume se deplasa cu automobile personale. Ne stapineam cit se poate de mult sa nu ne provocam reciproc, asa ca as putea spune ca ne cam ignoram reciproc. Deplasarea noastra cu trenul era foarte agreabila tocmai din caza ca nu dura mult. Ca mai mereu cind intram pe valea prahovei, incepeau amintirile despre meciurile pe care le-am avut pe acolo. Cinstiti sa fim, noi n-am fost deloc norocosi pe-acolo, din contra, am avut multe de patimit si in campionat si in cupa. Odata ajunsi in Ploiesti, „ritualul“ era cam acelasi. In apropierea stadionului gaseam o terasa in care „gustam“ cite ceva si incepeam schimbul de „amabilitati“ cu localnici. Locul nostru pe stadion era in dreapta tribunei oficiale. Fara sa cunosc statistica oficiala, am impresia ca suntem aproape egali in meciurile jucate intre noi, ca numar de victorii.

Sper si eu ca prezenta noastra si a lor in prima liga sa fie de cit mai lunga durata, iar noi sa reusim cindva sa intrecem realizarile lor.

Acum vine partea mea de articol. Cred ca intr-o viata anterioara autorul a fost Petrolist. Asa de frumos scrie despre noi. Altii ar dori sa aiba ce avem noi, noi nu suntem multumiti cu ce avem. Ba ca antrenorul e nu stiu cum, ba ca unii jucatori fac nu stiu ce, ba ca in conducere se intampla una-alta, am ajuns sa fim nemultumiti pana si de crainicul stadionului. Pe mine sincer ma sperie un proverb apropo de nemultumiti.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

6 Comments

 1. popicu
  Reply

  Eu ii dau dreptate lui Rednic sincer sa fiu, cand a zis ca nu am mai castigat nimic de multi ani si acum deodata vrem tot, parerea mea e ca nu e bine sa dam cu piciorul, daca nu vrem sa traim in continuare din amintiri ca pana acum

  • liviudraghici
   Reply

   Si eu iti dau dreptate popicule. Obiectivul asta cu locurile 1-4 parca ne-a luat mintile la toti. Am devenit brusc nerabdatori si presiunea se simte la echipa. Altfel nu imi explic cum in amicale mergem bine iar in campionat ne chinuim cu CSMS Iasi, Bistrita sau Severin

 2. un lup
  Reply

  cea mai importanta cerinta intr-un proiect de performanta si mentinere la un nivel superior este RABDAREA si INCREDEREA!!!nu mai suntem in anii 60′ unde placerea,talentul si iubirea ptr sportul rege facea legea!in prezent banii si mafia pariurilor controleaza acest fenomen! numai impreuna reusim!

 3. Mihai T
  Reply

  Ca si tine, am ramas profund impresionat de spusele brasoveanului despre echipa noastra. Tot respectul pentru acest tip de suporteri :) Cu Petrolul tot inainte!

POST A COMMENT.