June 6, 2020

Egal nebun » CFR Cluj si Petrolul au oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri ale campionatului

Feroviarii s-au îndepartat la 9 puncte de liderul Pandurii si ramîn doar cu doua victorii în 7 etape. CFR Cluj a sacrificat startul de campionat pentru milioanele de euro din grupele Ligii Campionilor. Doar doua victorii din 6 etape si 9 puncte la total era bilantul saracacios al feroviarilor pîna aseara. Mult sub asteptari si începutul de sezon al Petrolului, echipa cu pretentiieuropene, tot doua victorii, dar un punct mai putin decît visiniii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Andone l-a asteptat cu surprize pe amicul Rednic, aflat cu sabia deasupra capului. I-a pregatit un sistem cu 3 fundasi si 3 atacanti. Riscant! Pentru ca Bokila putea da lovitura înca din secunda 50, cînd, scapat lansat, l-a lobat pe Felgueiras, putin alaturi. Oaspetii au ramas sus, iar Gicu Grozav l-a solicitat la maximum pe goalkeeper-ul portughez al CFR-ului cu un sut în cross din coltul careului mare (11).

SuperBokila
Clujenii au replicat pe contraatac. Ivo Pinto s-a lansat într-una din cursele sale destabilizatoare în banda dreapta, a centrat în careu, de unde Sougou a trimis în plasa din cadere. Fanionul lui Valentin Avram a fost însa compresa cu apa rece a oaspetilor. Ofsaid si jocul se muta imediat în celalalt careu, unde Bokila nu mai rateaza tinta (12). 0-1 si liniste în Gruia.

Congolezul din atacul Petrolului putea realiza “dubla” în doar 5 minute, dar voleul sau a fost respins spectaculos de Felgueiras. Sefii CFR-ului ar trebui sa-i faca statuie lui Kapetanos. Grecul a marcat iar (28), al saselea sau gol cu capul din acest sezon, servit de aceasta data, ca la carte, de Ivo Pinto.

Cadu, omul negru
Nebunia a continuat si dupa pauza. Galamaz a trimis cu capul spre poarta, dar Bokila le-a dat o mîna de ajutor gazdelor (48). Dincolo, Sougou a cautat penalty-ul la contactul cu Boudjemaa si l-a primit (58). Specialistul Cadu a executat dezamagitor în picioarele lui Hamutovski, dar a fost mai precis la propria poarta, în care a deviat nefericit centrarea lui Bokila (62). Visiniii s-au napustit spre careul prahovenilor si egalarea a venit din bocancul lui Gabi Muresan, sut-centrare din latura stînga (78).

Finalul s-a jucat în nota întregii partide, cu sufletul la gura. Oaspetii s-au aparat, iar Nicoara, Muresan si Sougou au ratat pe rînd sansa de a deveni eroi pentru o zi. S-a terminat 2-2, egal frumos, dar care le îndeparteaza pe ambele formatii de plutonul fruntas.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

POST A COMMENT.