September 18, 2020

Duminica joaca Petrolul. Cu CSMS Iasi

Primul meci din 2013 pe Ilie Oana va fi duminica ora 18:00 cu CSMS Iasi.

Cine crede ca va fi un meci usor sa revada rezumatul meciului din tur. In afara de golul lui Hamza, nu prea aveti ce vedea. Au fost doua gafe ale lui Hamutovski, un penality acordat usor pentru noi si o egalare din partea Iasului in 10 oameni in minutul 94.

Imi veti spune probabil ca Iasiul e pe un loc retrogradabil (15) cu bdoar 18 puncte dar aduceti-va aminte ca pana la meciul din tur cu noi nu luasera niciun punct.

Nu vreau sa fiu inteles gresit. Clar vreau sa batem. Si chiar la scor daca ar fi posibil. Dar media de goluri pe meci de la venirea lui Contra este de 1 (7 goluri in 7 meciuri -3 victorii, 3 egaluri si o infrangere). Iar prestatia echipei la Galati n-a fost prea convingatoare. Vestea buna e ca revin suspendatii iar noii veniti au mai avut timp sa se acomodeze. Ramane de vazut ce va fi.

In alta ordine de idei, mi-as dori o prestatie extraordinara din partea galeriei care, la Galati nu m-a prea convins din mai multe puncte de vedere. Oricum important nu e sa ma convinga pe mine ci sa sustina echipa pana la final indiferent de scor. Vreti determinare de la jucatori? Atunci aratati si voi determinare in tribune!

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

1 Comments

POST A COMMENT.