December 4, 2020

Du-te Rednic!

Daca Doamne fereste am fi pierdut la Brasov, ghiciti ce i s-ar fi strigat lui Rednic: DEMISIA!Iar Rednic ar fi plecat bucuros,ba poate chiar ar fi declarat ca le-a facut pe plac “suporterilor acestora patimasi care au dreptul sa injure”. Petrolul ar fi ramas si fara antrenor si fara trei puncte. Asa macar ne-am ales cu punctele.

In alta ordine de idei omul are casa acolo, are familia acolo, ia si 300.000 de euro pana la vara. Romania e peste Belgia fotbalistic vorbind, dar doar atat. Daca in poezia de vineri seara eram mai acid la adresa lui Rednic, acum il inteleg. Cati n-ar alege sa traiasca si sa lucreze afara?  Ca suporter nu sunt de acord cu ce a facut. Putea sa plece dupa meciul de cupa. Dar ca om il inteleg. Mai ales ca s-a si autopropus acolo de vreo trei ori. Duca-se!

Mie imi placea cum juca echipa si n-am fost printre cei care i-au cerut demisia. Ii reprosam doar ca il tine pe Hamza in banda si aveam dubii in privinta capacitatilor lui de a comunica cu jucatorii si de a gestiona conflicte. Dar a fost alegerea lui, asa ca duca-se!

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!