January 22, 2021

Doua la Primarie doua la Prefectura

Daca ai fi intrebat ploiesteanul de rand ce se intampla pe 30 ianuarie, mai multi ar fi fost cei care ti-ar fi raspuns ca are loc o intalnire intre primar si Capra si Walter decat cei care ar fi raspuns ca se comemoreaza nasterea lui Caragiale.

Cu toate acestea, cei prezenti la comemorarea lui Nenea Iancu au fost parca mai multi decat petrolistii stransi pe platoul de la ceas. Flori, fanfara si aplauze langa statuile din bronz, statui umane in tabara petrolistilor care asteptau venirea finantatorilor. Si ceva jandarmi in civil. Nu stim daca pentru Caragiale sau pentru Petrolisti.

Vreo 50-60 de lupi, unii cu fulare altii cu rabdare au asteptat timp de mai bine de o ora ceva vesti dinspre Casa Alba. Si nu cea americana ci cea autohtona. Singura certitudine a fost venirea lui Capra. De Walter nu se stie nimic. Unii zic ca ar fi parcat in subsol, altii ca nu a venit. Dreptate au avut pana la urma cei din a doua categorie.

Anuntata cu surle si trambite, intalnirea petrolistilor s-a dovedit mai degraba o iesire in parc. Prea putina lume comparativ cu pretentiile noastre de suporteri.

In incercarea de a nu-l pierde pe finantator ne-am mutat in preajma masinii acestuia. Cei veniti pentru Caragiale s-au imprastiat deja. La fel si cativa dintre suporteri. “Civilizatii” in continuare la datorie. Zece, dupa numaratoarea lui Octav. Iar Petrolistii vreo 30 maxim. Daca ar fi trait Caragiale ar fi afirmat fara sa greseasca “Doua la primarie doua la prefectura. Si iar doua la primarie”.

Despre ce a discutat Capra cu primarul am aflat ulterior din ziare. Noroc cu intalnirea de la stadion.

 

Citeste si: “Demonstrati ca sunteti Petrolisti. Daca sunteti

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!