October 31, 2020

Doi pasi pana la Cupa!

Suntem in semifinale! Un 2-1 cu Chiajna, mult mai clar decat o arata scorul.

Dupa meciul de campionat am spus ca ilfovenii nu se vor putea apara 210 minute pe Ilie Oana. Primele 90 au reusit iar aseara au venit montati sa faca ce stiu ei mai bine: ANTIJOC! Cu o aparare pe doua sau chiar trei linii, jucatorii Concordiei sperau din nou intr-un 0-0 si o lovitura la loteria penaltiurilor.

Petrolul a inceput meciurile de Cupa cum ne-a obisnuit, cu ocazie in primele minute cand Cristea (3) a ratat de putin tinta din centrul careului. Festivalul ratarilor a continuat cu Hoban (20), Grozav (22) si din nou acelasi Cristea din lovitura libera (25). In minutul 30 Gorzav semneaza a doua mare ratare indemnandu-ma sa pariez cu cineva din peluza ca va marca una din 5. Ineficienta noastra in fata portii a starnit rumoare in peluza dar golul lui Bokila (44), dupa o combinatie frumoasa cu Boudjemaa a adus linistea inainte de pauza. Scorul putea fi 2-0 dar Bokila, semnalizat oricum in offside, a ratat cu poarta goala. In prima repriza ilfovenii au avut un singur sut “in plopi”.

A doua repriza a inceput la fel ca prima, cu o ocazie a lui Grozav (46) care ne-a aratat ca stie sa rateze si cu capul. Apoi in minutul 54 tot Grozav trage in Cobrea dar Bokila pe faza inscrie cu un vole de la marginea careului. Apoi Hoban (64, 75) si Boudjemaa (58, 70) au continuat festivalul ratarilor. Eficienta maxima pentru atacul ilfovenilor care au reusit sa marcheze din nimic. O pasa gresita inapoi, o interceptie si penalti. Minutul 83 si deja incepusem sa caut in telefon poza cu tabela din sezonul trecut (3-4). Pe final Grozav  (90) putea rezolva meciul dar a tras in portar din pozitie de 1-1. A fost a patra ratare clara. Poate daca ar fi mai avut un sut ar fi marcat. In prelungiri ai nostri au gestionat perfect partida si iata-ne in semifinalele Cupei.

Fata de meciul de la Medias, o atitudine total schimbata si un joc bun pentru Manase, Hoban, Bokila, Boudjemaa, Marinescu si chiar Grozav care in ciuda tuturor ratarilor isi depaseste foarte usor adversarii. Singurul care nu s-a putut remarca a fost Bornescu, somer de lux pana in minutul 82.

Peluza noastra ca de obicei se vede bine din afara dar in interior aceleasi vechi probleme. Popcorn, seminte, suc, poze la gard si mai subtire cu cantatul. E greu cand trebuie sa canti si pentru alti doi de langa tine dar bucuria calificarii ma face pentru moment sa las in plan secund aceste aspecte. Mai sunt doi pasi pana la Cupa.

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!