September 23, 2020

Declarativ e totul bine

Noroc ca a fost cald. Altfel am fi tremurat mai bine de o ora de pomana in fata primariei. Nicio veste pana la invitatia lui Octav catre stadion. Capra a inceput prin a-si cere scuze.

Scuze pentru lipsa de comunicare din partea conducerii. Intemeiate scuze! Dar inca ma mai gandesc daca sa le accept sau nu. Apoi cateva intrebari din partea suporterilor si raspunsuri mai directe sau mai “imbrobodite” din partea finantatorului.

Despre Walter
Cert e ca Walter nu are nicio actiune la club si nici nu va avea. Intre el si Petrolul e incheiat un contract de publicitate. Atat. Si este presedintele Consiliului de Administratie al clubului. Dar nici vorba de actiuni. Mai mult, jucatorii adusi de Bucsa de la Cluj sunt ai Petrolului si, cel putin dupa spusele lui Capra, acestia nu vor putea pleca in cazul unei eventuale despartiri de patronul de la Romprest. Cu alte cuvinte, Walter a cedat jucatorii gratis clubului nostru. Ciudat lucru. Ramane de vazut.
Despartire care, in treacat fie spus, a fost adusa in discutie de catre un suporter care sustine ca stie de la fiul lui Walter ca acesta ar vrea sa plece din vara din cauza disensiunilor din club. Zvonuri, a zis Capra scapand si o injuratura printre dinti. Ramane de vazut.

Despre lotul de jucatori
S-a vorbit si despre plecarile din ultima perioada. Cristea a fost imprumutat pana in vara la Standard clubul primind 100.000 de euro acum si alti 800.000 in vara daca belgienii il vor cumpara definitiv. O afacere buna daca s-ar intampla asta. Daca nu, Cristea va reveni pe Ilie Oana. Ramane de vazut.
Bokila a dezertat efectiv. Si-a schimbat impresarii in toamna si acestia i-au bagat tot felul de lucruri in cap. S-au depus actele pentru suspendarea jucatorului pana in vara. Ramane de vazut.
Galamaz se pare ca se antreneaza prin parcuri dupa ce cipriotii au refuzat sa il mai transfere. Capra se jura ca nu il mai primeste inapoi nici pe 4.000 de euro pe luna. Ramane de vazut.
Vor mai veni si “cateva piese” in urmatoarele zile tot dupa spusele lui Capra. Ramane de vazut.

Despre situatia financiara
La club nu sunt probleme financiare. Jucatorii au platite salariile pana pe luna noiembrie iar cel tarziu luni se vor plati si cele pe ianuarie. E bine. Dar…ramane de vazut.
Contrar zvonurilor aparute, sponsorii nu se inghesuie la echipa. Nici cei pe care ii avem nu sunt asa cum ar trebui sa fie. Apropo, daca stiti vreun sponsor dornic sa investeasca la Petrolul, Capra va roaga sa luati legatura cu el.

Despre magazin si pub
Sunt discutii cu autoritatile locale pentru spatiile comerciale de la stadion unde urmeaza sa fie deschis un pub si un magazin oficial. Magazinul ar fi gata, ramane sa mai vina mobila din Italia si sa se finalizeze actele. Ramane de vazut.
La magazinul clublui sunt promisiuni ca se vor aduce materiale promotionale noi, in cel mai scurt timp. Dar si asta…ramane de vazut.

Dincolo de incertitudinile care inca mai planeaza este totusi laudabila initiativa lui Capra de a ne intalni, chiar daca aceasta vine la solicitarea lui Octav. Daca ar exista o comunicare mai eficienta, zvonurile s-ar mai diminua. Oricum finantatorul a promis ca vrea sa mentina acest obicei al intalnirilor. Ramane de vazut.

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

8 Comments

 1. Mihai T
  Reply

  Imi place repetitia sintagmei “ramane de vazut”. Asta subliniaza cumva impresia pe care ti-a lasat-o tie Domnul Capra, o impresie nu foarte incurajatoare.

 2. Mihai T
  Reply

  Oricum, alta varianta nu prea exista in momentul de fata, decat sa le dai credit. Mi-ar placea totusi sa nu mai existe tensiuni de-aiurea la echipa ca acum cupa a devenit ceva mai grea odata cu venirea lui Grigoras la Otelul. Dar, cu liniste si coloana vertebrala se poate!

  Cu Petrolul tot inainte!!!

 3. Myhaii
  Reply

  O intrebare buna la urmatoarea intalnire cu domnul nostru patron ar fi ce se mai aude cu renovarea/demolarea/reconstruirea cladirii din fata stadionului care arata cum arata si care da o lumina urata stadionului!

  • liviudraghici
   Reply

   Asta ar trebui sa-l intrebam pe primar nu pe Capra. Stadionul e al municipalitatii. Doar ca presimt ca vom auzi placa standard “vechiul primar ne-a lasat cu gauri si nu mai sunt bani”

POST A COMMENT.