June 22, 2021

De la 7 goluri la nimic

Nu pot sa nu ma gandesc la meciul de anul trecut. Intr-adevar au schimbat siglele pe tabela dar in minutul 85 am avut o tresarire. Aseara a fost alt meci, si la propriu si la figurat.

Azi dimineata m-am uitat la rezumat. N-am vazut nicio ocazie a ilfovenilor. Iar montajul nu era facut de un petrolist. Desi stadionul a fost mai gol, acustica a fost senzationala. In min 2 am avut prima ocazie la o pivotare a lui Bokila care insa a sutat slab. In min 8 Cristea este blocat iar foarfeca lui Grozav e doar pentru fotoreporteri. Min 12 a adus o noua ocazie la sutul lui Bokila iar in min 15 Grozav suteaza la coltul lung la o palma de bara. Grozav rateaza de putin centrarea lui Achim (18) iar 6 minute mai tarziu acelasi Grozav suteaza slab dupa o preluare excelenta. Cea mai mare ocazie a primei reprize o are tot Gicu care reia cu capul pe langa centrarea lui Bokila (25). Oana la pauza n-am consemnat decat atmosfera senzationala din Peluza I si entuziasmul din sectoarele 206 si 208. Si momentul lui Grisina, Dumnezeu sa-l odihneasca!

Repriza a doua a fost mai saraca in ocazii. Am remarcat un sut de la distanta Grozav (48) bara Cristea (68), combinatia superba dintre Boudjemaa si Guilherme finalizata cu sutul brazilianului boxat in fata de portarul Concordiei. Puteam da lovitura in minutul 90 daca Cesinhia n-ar fi tras peste din pozitie ideala.

Scorul a fost unul nedrept dar e totusi un punct castigat. Anul trecut dupa meciul asta ii strigam demisia lui Rachita iar acum adeversarii nostri n-au facut altceva decat sa se apere pe doua linii. Un debut semi-nefericit pentru Contra dar sa nu uitam ca in ultimele 4 meciuri de campionat avem 3 victorii si un egal, plus o victorie in deplasare in Cupa Romaniei. Si apropo de Cupa, azi e tragerea la sorti!

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!