January 18, 2021

Cosmine daca-ti iese esti meserias.

Cand fostul jucator al lui Getafe a fost instalat ca principal la Petrolul am oferit Cinci argumente pro Contra manifestandu-mi entuziasmul pentru noua numire. Cand Oprita a fost indepartat de la Petrolul, am fost unul dintre cei care l-au considerat pe antrenor unul dintre acei Niste berbeci. Doar ca aseara am citit ceva interesant.

Se zice ca acesta doreşte să întărească lotul în perspectiva celui de-al doilea stagiu centralizat, din Turcia, „Guriţă” anunţând că doreşte să transfere doi atacanţi şi un mijlocaş dreapta. Pana aici nimic neobisnuit. N-om avea noi scoala de antrenori dar se vede ca suntem deficitari pe posturile respective.

Partea interesanta abia acum urmeaza. Primul pe lista de achiziţii este un spaniol de la Getafe, Hugo Martin Fraile, fotbalist de 25 de ani care poate juca pe ambele benzi, ca mijlocaş, dar şi atacant!

Voi merge luni, să discut cu preşedintele de la Getafe, care mi-a promis că mi-l va împrumuta la Petrolul pe acest jucător, deşi a avut şi oferte din liga a II-a spaniolă pentru el. Este un jucător pe care îl ştiu, îl doresc transferat la noi şi sper ca miercuri, când revin în Turcia, după această vizită făcută în Spania, să vin cu el de mână, cum se spune” – anunţă tehnicianul petrolist.

Daca ii iese atunci ar fi o mutare buna. Sa aduci, fie si imprumut, un fotbalist din Primera Division e o mutare buna, macar din punct de vedere al imaginii. Chit ca a bifat un singur meci în „Primera”, pentru Getafe, anul trecut, în runda cu numărul 37, penultima din prima ligă, când a intrat 13 minute în teren! Dar vine totusi din Spania si macar in poze a aparut intr-un duel cu Puyol.

 

Citeste si:

Declarativ e totul bine

Ca de la suporter la suporteri -Mondialu despre ce inseamna sa fii departe de echipa

Niciodata capul plecat!

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!