August 3, 2020

Ce vom face cu Pandurii?

Ca orice petrolist imi doresc sa batem. Cu 1-0, chinuit dar sa batem. Avem nevoie de puncte, avem nevoie de moral. Avem nevoie de rezultate.

Dar uitandu-ma pe cifre, entuziasmul se transforma in speranta. Pandurii e singura echipa din liga I neinvinsa dupa 7 etape, ba mai mult are cel mai mare numar de victorii, 6.

In deplasare nu a primit pana acum niciun gol si practica in opinia mea cel mai spectaculos fotbal. Daca asa zisele ziare de sport de la noi n-ar fi ahtiate dupa George Becali, cu siguranta gorjenii ar tine capul de afis.

Tot cifrele spun ca noi n-am pierdut pana acum acasa si am luat un singur gol de la Otelul. Avem un semiesec cu Rapidul dar ce-i drept cu un Rapid venit sa stea cu fundul in poarta. Pandurii nu stiu sa joace defensiv. Dar asta ma bucura. Si ma sperie in acelasi timp. Dar sper si cred ca va fi bine pentru noi. Trebuie sa ii bata si pe ei cineva. Plus ca ei nu sunt obisnuiti sa joace pe o arena cum e a noastra, impotriva suporterilor Petrolului. Daca asupra rezultatului am dubii, atmosfera din tribune sunt sigur ca va fi de vis. Nu are cum altfel. Pana la meci raman emotiile, raman sperantele si intrebarea: Tu ce crezi ca vom face cu Pandurii?

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

4 Comments

 1. Roby_Net
  Reply

  Cred.si sper ca o sa batem.. cu toate echipele care am jucat pana acum…toate au stat cu curul in poarta….inafara de cfr…Ati vazut ce frumos sa jucat!!!Eu cred ca o sa fie unul dintre cele mai frumoase meciuri..o sa semenecu meciul de la cluj!!!Hai Petrolul!!

 2. ecou
  Reply

  Eu sper tot la rezultatul tau .. 1-0 nu vreau mai mult, dar vreau macar sa joace fotbal echipa. Veau sa isi dea viata pe teren, sa procedeze toti cum o face Sony Mustivar, Hamza, Boudjeema, cei din trupa veche. M-as bucura la 1-0 enorm.
  HAI PETROLUL !

 3. fc_petrolul
  Reply

  ma astept sa batem ,insa daca scoatem un egal nu ar fi o tragedie. echipa are nevoie de sustinerea publicului 95 minute.Sa ne facem treaba cum stim mai bine…cantand. DOAR PETROLUL !!

 4. Dorin
  Reply

  Cred ca la Petrolul totul se rezuma la cum gestioneaza ultimul sfert de ora. IN meciurile care se presuspune ca ar fi cele mai grele (exceptie cel cu Vaslui), a pierdut in ultimele minute. O vorba veche zice ca daca nu schimbi nimic in ceea ce faci rezultatele vor fi identice de fiecare data. Poate mai multa inspiratie la antrenor si mai multa concentrare la jucatori in ultimul sfert de ora ar aduce diferenta pozitiva in rezultatul final de pe tabela :)

POST A COMMENT.