December 4, 2020

Ce facem sambata cu Dinamo?

Inaintea fiecarui meci important apare si clasica intrebare “ce facem cu aia?”.

In meciul de sambata se intalnesc doua echipe neinvinse in retur. Dinamo cu 4 victorii (cu Severin, cu Rapid, cu Brasov si cu Chiajna) si un egal (la Iasi) iar Petrolul cu 3 victorii (cu Ceahlaul, Otelul si Iasi) si doua egaluri (cu Vaslui acasa si cu Rapid in deplasare). La golaveraj ambele echipe au +4 diferenta fiind ca bucurestenii au marcat 10 goluri si au primit 6 iar noi am primit un singur gol dar am marcat jumatate comparativ cu ei (5).

Aceasta va fi a 86-a confruntare dintre cele două formaţii, balanţa victoriilor fiind clar înclinată în favoarea “cîinilor”, cu un total de 51 de succese. Noi avem 20 de victorii contra cainilor. Foarte puţine dispute, doar 15, s-au terminat nedecis.

In ultimele 10 meciuri cu Dinamo pe Ilie Oana, Petrolul a castigat doar de 3 ori (1-0 in 1994 si 1995 si 3-1 in 2001).  Dar ultima victorie contra cainilor a fost si cea mai dulce. In sezonul trecut, cand Petrolul se lupta pentru evitarea retrogradarii am reusit un 3-1 in groapa cu doua goluri de generic Hamza si Boudjemaa.

Revenind la intrebarea din titlu, statisticile o vad clar favorita pe Dinamo. Pariorii vad insa Petrolul favorita, o victorie a noastra avand cea mai mica cota in meciul de sambata: 2.20 (egalul are cota 3.25 iar cine pune un leu pe victoria bucurestenilor primeste inapoi 3.10).

Raspunsul meu la intrebarea “Ce vom face sambata cu Dinamo” e unul singur: SPECTACOL! Si nu ma astept la o victorie la N goluri diferenta sau sa zburde Petrolul pe teren. E clar ca marcam destul de greu si nici sambata nu vom face exceptie (desi mi-as dori). Dar eu nu ma gandesc la spectacolul din teren. Ma gandesc la SPECTACOLUL DIN TRIBUNE. Pentru mine personal asta conteaza cel mai mult. Sa dam o noua reprezentatie in peluza care sa ii lase pe toti cu gura cascata. Dar asta putem doar daca suntem uniti!

Acum, ca tot am apelat la statistici, am solicitat opinia pariorilor si m-am bagat si eu in seama cu o perere proprie, astept si de la voi pareri. Ce credeti ca vom face sambata cu Dinamo?

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!