January 18, 2021

Bisnitarii nu vor mai trebui sa stea la cozi

Persoanele care vand la suprapret bilete pentru meciurile Petrolului au primit ieri o veste buna.

Site-ul www.fcpetrolul.ro anunta ieri incheierea unui parteneriat cu EVENTIM, o companie lider pe piaţa europeană de Ticketing şi Live Entertainment, iar prin acest pas vine în întâmpinarea dorinţelor suporterilor săi, urmărind facilitarea procesului de achiziţionare a biletelor şi abonamentelor. Acestea vor putea fi procurate online, dar vor fi disponibile şi în reţeaua vastă de magazine-partener din toată ţara a EVENTIM.RO (pentru informaţii puteţi consulta www.eventim.ro).

Nu vreau sa fiu inteles gresit. Este inca un pas spre normalitate pe care il face clubul, dupa infiintarea asociatiei comunitare “Lupii Galbeni“. Situatia cu cozile de la meciul cu Steaua sigur nu se va mai repeta. Dar asta nu inseamna ca va disparea si bisnita. Partenerii celor de la EVENTIM.RO sunt:

– Domo (Bd. Republicii, Şos. Vestului)
– Germanos (Bd. Republicii, Piaţa Victoriei)
– Humanitas (Piaţa Victoriei)
– Orange Shop (Bd. Republicii, Piaţa Victoriei)
– Vodafone (Piaţa Victoriei, Bd. Republicii, Str. Vasile Milea)

Toate locatille (exceptand Domo de pe Sos. Vestului) sunt aproape de locul unde isi fac veacul bisnitarii. Partea buna e ca voi putea vedea in sfarsit un bisnitar intr-o librarie. Poate asa mai vand si eu o carte-doua

Stirea de mai sus, pe noi suporterii Petrolului ar trebui sa ne lase reci. Sau ar trebui sa ne bucure doar prin prisma faptului catre normalitate de care aminteam mai sus. Pentru ca, “nu-i asa dragii mei” (vorba prezentatoarei de la Tezaur Folcloric), ca niste suporteri adevarati ce suntem noi avem deja abonamente. Sau macar ar trebui sa avem.

 

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!