January 22, 2021

Antrenori noi pentru Petrolul Ploiesti

Petrolul este echipa cu cei mai multi antrenori din Romania.Dupa fiecare meci, indiferent daca echipa pierde sau castiga, daca echipa joaca sau nu, se gasesc cel putin 8-9000 de antrenori care sa analizeze prestatia jucatorilor. Ba ca nu stiu care joaca nu stiu cum, ba ca trebuiau pastrati unii si altii, ba ca unii jucatori sunt accientati intentionat ca sa poata fi vanduti la nu stiu ce echipa.

Nici meciul de azi n-a facut exceptie iar “antrenorii” au iesit iar cu declaratii pe site-uri. Aceeasi antrenori care,  prin deplasari au tot atatea prezente in tribune cate are si Contra eliminat la Giurgiu.

Ce uita lumea, si din pacate destul de repede, este ca Ceahlaul, cu aproximativ acelasi lot, sezonul trecut ne-a luat 6 puncte. Un 0-1 la Buzau si un 2-1 sub Pietricica. Ca sa vedeti diferenta, Ceahlaul este cam pe aceleasi locuri ca si sezonul trecut iar noi le-am administrat un sec 7-0 in doua manse. Asa ca, stimati “antrenori”, reluati-va rolul de suporteri si incurajati echipa. Va sta mai bine asa. Si oricum sunt destui nimeni pe la posturile de sport care isi dau aiurea cu parerea. Nu mai avem nevoie si de voi.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!