September 19, 2020

Antrenori noi pentru Petrolul Ploiesti

Petrolul este echipa cu cei mai multi antrenori din Romania.Dupa fiecare meci, indiferent daca echipa pierde sau castiga, daca echipa joaca sau nu, se gasesc cel putin 8-9000 de antrenori care sa analizeze prestatia jucatorilor. Ba ca nu stiu care joaca nu stiu cum, ba ca trebuiau pastrati unii si altii, ba ca unii jucatori sunt accientati intentionat ca sa poata fi vanduti la nu stiu ce echipa.

Nici meciul de azi n-a facut exceptie iar “antrenorii” au iesit iar cu declaratii pe site-uri. Aceeasi antrenori care,  prin deplasari au tot atatea prezente in tribune cate are si Contra eliminat la Giurgiu.

Ce uita lumea, si din pacate destul de repede, este ca Ceahlaul, cu aproximativ acelasi lot, sezonul trecut ne-a luat 6 puncte. Un 0-1 la Buzau si un 2-1 sub Pietricica. Ca sa vedeti diferenta, Ceahlaul este cam pe aceleasi locuri ca si sezonul trecut iar noi le-am administrat un sec 7-0 in doua manse. Asa ca, stimati “antrenori”, reluati-va rolul de suporteri si incurajati echipa. Va sta mai bine asa. Si oricum sunt destui nimeni pe la posturile de sport care isi dau aiurea cu parerea. Nu mai avem nevoie si de voi.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!

4 Comments

 1. raduzz
  Reply

  in plus fata de asta , ceahlaul inainte de meciul de azi avea o singura infrangere pe teren propriu!

 2. razvan
  Reply

  Petrolul poate avea posesie cu orice echipa din liga I iar Ceahlaul a jucat slab pentru ca atat i-a permis Petrolul. “Marii ziaristi” spun ca a fost un meci anost, eu nu sunt de acord. Daca stadionul din Piatra Neamt ar fi fost full, aceiasi ziaristi ar fi spus ca a fost un meci spectaculos, totul e relativ. Mie mi-a placut Petrolul aseara si imi place, in general. Trebuie sa avem echipa si sa luptam acolo, sus inca 10 ani de acum incolo, pentru a emite pretentii de suporteri de rezultat. Eu am suferit aproape 30 de ani pentru lipsa de rezultate, insa acum sunt multumit de locul in care ne aflam, in conditiile in care vom evolua an de an. Altele sunt lucrurile care nu imi place si tin de stadion, implicarea politicului, s.a.

 3. liviu
  Reply

  Forumul suporta orice…ca si hartia…si pe oricine!E dreptul tau,e dreptul lor,e dreptul nostru!

POST A COMMENT.