January 23, 2021

Acum incep si eu sa ma tem. Grigoras la Otelul

Cand miliardarul fara chip (Adamescu) a mers la Otelul am considerat ca e doar o fumigena de miliardar. Nici Zaharia, Astafei, Gazale si Vancea -transferurile Otelului din aceasta iarna nu-mi spuneau mare lucru.

Dar daca ultimul zvon, acela ca Grigoras ar urma sa devina antrenorul galatenilor se confirma, incep sa imi fac probleme pentru meciul de Cupa.

Multi vehiculau pastila cu lipsa de timp pentru omogenizare dar Otelul si-a stabilit amicale tari cu  adversari puternici cum ar fi Şahtior, Zenit, Rubin Kazan sau Dinamo Moscova. Pe lângă acestea, moldovenii au mai perfectat un amical, cu Spartak Moscova. Adica meciuri tari menite sa creasca moralul echipei si omogenitatea lotului.

Apoi mai e si sustinerea din partea autoritatilor locale. La ei primar e Marius Stan (fost presedinte al clubului moldav), la noi Iulian Badescu (Tigaie) pe care nu il simt neaparat apropiat de echipa.

In atare conditii, entuziasmul cu care eu priveam semifinala Cupei s-a mai diminuat. Nu spun ca mi-e frica pentru ca daca vrem sa castigam trofeul trebuie sa batem tot indiferent de nume, lot sau antrenor. Spun doar ca meciul nu mai e castigat dinainte asa cum as fi crezut acum cateva saptamani.

Singurul aspect la care suntem incontestabil mult peste Otelul dar si peste restul echipelor din Liga I este sustinerea neconditionata a suporterilor. Sustinere de care, sunt sigur ca biaetii nostri vor avea parte atat pe teren propriu dar mai ales in primul meci din deplasare. Sa vina Cupa la Ploiesti

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!