February 28, 2021

9 din 21 in tur. 15 din 21 in retur. Se vede Europa?

In articolul de ieri analizam pe scurt sansele noastre de a prinde Europa la finalul sezonului. Astazi reiau subiectul cu o analiza comparativa a rezultatelor din primele 7 etape.Primele 10 etape au insemnat si meciurile cele mai grele. In aceste meciuri am intalnit aproape toate echipele bine cotate ale campionatului (cu exceptia Astrei Giurgiu). Iata comparativ rezultaele de pana acum:

Petrolul-Ceahlaul: 5-0 in tur 2-0 sub Pietricica. Sase puncte cu o echipa care sezonul trecut ne batuse si acasa (la Buzau) si in deplasare.

Petrolul-Vaslui 0-3 dupa un meci in care Petrolul nu a aratat mai nimic iar vasluienii au defilat profitand si de eliminarea Partului… pardon, Printului. In retur a fost 0-0 la Ploiesti dupa un meci in care moldovenii au stat cu c-r-l in poarta 90 de minute.

Petrolul-Otelul: 2-1 si 1-0. Sase puncte si din duelurile cu galatenii

Petrolul-CSMS Iasi 2-2 in tur la Iasi. Meci slab facut de ai nostri. Am primit un 11m cadou si am fost egalati de Patulea (da, acelasi Patulea) in minutul 94 desi jucam cu un om in plus. In retur, 2-1, cu toate ca jocul nostru n-a convins.

Rapid-Petrolul a fost 0-0 atat la Ploiesti cat si pe Valentin Stanescu. Dar parca in tur cu Rednic am avut ocazii mai multe. Iar Rapidul avea o echipa mult mai buna decat in retur.

Dinamo-Petrolul. In Stefan cel Mare am pierdut cu 2-1 la ultima faza a meciului dupa un meci foarte bun facut de ai nostri. La Ploiesti am invins cu 2-1 reusind sa ii inchidem excelent pe caini atat in teren cat si in tribune.

Petrolul-CFR 2-2 la Cluj 1-1 la Ploiesti dupa doua meciuri spectaculoase, cu ocazii de ambele parti. In tur am scos un punct cu destul noroc, in retur am pierdut 2 puncte dupa o prima repriza fantastica.

Dupa 7 etape din tur stransesem 9 puncte. Dupa 7 etape din retur avem 15 puncte. Mai mult decat atat, in tur, 15 puncte acumulasem abia dupa 12 etape. Deci premisele sunt imbucuratoare. Acum ramane sa nu ne impiedicam cu echipele considerate mici si sa ne sustinem neconditionat echipa si sunt premise pentru o deplasare europeana anul asta. Eu am inceput deja sa strang bani.

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!