October 22, 2020

Cu Brasovul in Cupa! Mergem in "INFERN" -45 de abonamente vandute la peluza

Am picat cu Brasovul in Cupa Romaniei. Parca am anticipat asta in articolul de azi dimineata. Ne asteapta o atmosfera de mare stadion! Iata articolul pe care il scrisesem dimineata.

Exceptand cele doua “simboluri” bucurestene, ca un suporter ce sunt ma intereseaza ce se mai intampla prin celelalte galerii. Imi place peluza Rapidului, dincolo de rivalitatea dintre noi, imi place ce fac timisorenii in Liga a V-a,  apreciez lupta oltenilor cu “marele” Mititelu si institutiile care pastoresc (pardon! -DISTRUG) fotbalul romanesc si respect fanii Universitatii Cluj pentru modul in care lupta impotriva hegemoniei Stelei.Prin prisma acestui fapt, m-a atras un titlu din ProSport care afirma ca “Braşovul îşi desfiinţează galeria! Ioan Neculaie: “Nu mai au ce căuta pe stadion, am plătit peste 750 de milioane amenzi din cauza lor“”. N-am prea auzit de galeria Brasovului in ultimul timp dar am zis sa citesc totusi articolul. Parca ii compatimeam pe brasoveni. Doar ca aflu ulterior ca in locul abonamentelor la peluza vor primi locuri la tribuna a II-a sau la tribuna I. Asta da afacere. Finalul articolului este insa apoteotic: “La peluză, clubul vânduse pentru acest sezon 45 de abonamente, la preţul de 45 lei“. Imi inchipui ce aglomeratie a fost la casele lor de bilete. Sau ce atmosfera infernala faceau acesti 45 de abonati de la peluza.

Om avea noi multe specimene in peluza dar jucam in alta liga fata de astia. Nu ma refer la fotbal pentru ca ne zbatem in aceeasi mocirla a Ligii I. Ma refer la o liga a galeriilor care formal nu exista. Dar pe care, daca ar fi existat, am fi castigat-o lejer.

 

Comanda  acum cartea “Poezii din peluza” la doar 15 lei si citeste  33 de poezii despre Petrolul si atmosfera din peluza noastra

TRIMITE SI TU MAI DEPARTE!